Vi ber om at alle som ønsker Covid19-vaksine registrerer seg. Det er vi rett og slett avhengige av for å lykkes med vaksineringen.

Legene i Åsnes/ Våler kommune følger råd fra Helsedirektoratet, FHI og Legeforeningen og vil ikke forskrive vaksinen fra Janssen

Denne uken får Våler en stor vaksineleveranse med 51 glass. Grunnen til dette er at helsepersonell, som har fått AstraZeneca, skal få Pfizer-vaksine som dose 2.

Tidligere uker har Våler fått mellom 20 og 25 hetteglass med vaksine. Denne uken får vår kommune kun 16 glass, og neste uke får vi 18.

Denne uken (uke18) settes 147 vaksinedoser i Våler. Det er kun vaksinen Comirnaty fra Pfizer/BioNTech som tilbys i Våler.

Vaksineringen mot Covid-19 fortsetter, og det ble i uke 15 satt 147 doser i Våler. Denne uka (16) går antallet doser litt ned, hvor vi får 140 doser. Noe går nå til revaksinasjon. I uke 17 får Våler 175 doser.

I uke 13 satte vi i Våler 70 Pfizer-doser på innbyggere i risikogruppe 3. Denne uken (uke 14) får Våler 126 doser Pfizer, og vi har planlagt for vaksinering onsdag ettermiddag ved Våler kommunelokalet. 
 

En ny smittet i dag. Innslag fra vaksineringen i Våler på NRK Innlandet i kveld

I uke 11 fikk Våler kun Pfizer-vaksiner. Disse ble satt på innbyggere i risikogruppe 3 (75-84 år). Det er denne gruppen som skal prioriteres fremover.

I Uke 11 får begge kommuner kun Pfizer som skal settes på innbyggere i risikogruppe 3, 75-84 år. Det er denne gruppen som skal prioriteres fremover nå.