To nye smittede meldt de siste dagene.

De som er fylt 16 år er helserettslig myndige og kan samtykke til vaksinasjon selv, mens hos de som er født i 2005 og ennå ikke har fylt 16 år, må det foreligge samtykke fra foresatte. 

Neste uke  (uke 34), torsdag 26. august,  skal vi ha en time drop in for personer som enda ikke har takket ja til vaksine mot Corona. Dette gjelder kun til dose 1 vaksinering.

Tidspunkt kl 15.00-16.00 i kommunelokalet,

Fra og med uke 32 vil 2. vaksinedose kunne bli fremskyndet. Hvor mye vil avhengige av hvor mange doser vi får. Vi ringer de som får fremskyndet timen, og vil gå etter rekkefølge. 

Mange doser til Våler. Registrer deg i vaksinekø, eller ring koronatelefonen.

Vi på vaksineteamet i Våler ønsker å gi en tilbakemelding til aldersgruppe 10, spesielt de født 97-03.

Da får kan du få tilbud om coronavaksine, dersom du registrerer deg! Du trenger ikke registrere deg flere ganger dersom du allerede har gjort det.

Vi ber om at alle som ønsker Covid19-vaksine registrerer seg. Det er vi rett og slett avhengige av for å lykkes med vaksineringen.

Legene i Åsnes/ Våler kommune følger råd fra Helsedirektoratet, FHI og Legeforeningen og vil ikke forskrive vaksinen fra Janssen

Denne uken får Våler en stor vaksineleveranse med 51 glass. Grunnen til dette er at helsepersonell, som har fått AstraZeneca, skal få Pfizer-vaksine som dose 2.