Publisert 09.07.2018
Prima Vista Sosial Club

Kulturkalenderen skal ligge tilgjengelig på forsiden, men den tekniske løsningen er ikke på plass ennå. Her finner du derfor linken til kalender. Klikk deg inn her og så hva som skjer i Våler i sommer.
Ønsker du selv å registrere et arrangement så fyll ut skjema du finner linket opp her.

Publisert 05.07.2018

Våler kommune må fortsatt be innbyggerne om å begrense vannforbruket. Gjenfyllingsgraden i høydebassengene er fortsatt lav, så for å beholde vannberedskapen må spesielt hagevanning med vannspreder og slange unngås.

Publisert 04.07.2018

I hele juli kan man reise for kun 10 kroner på alle våre linjer i hele fylket. Dette håper vi er et tilbud som mange vil benytte seg av. Mulighetene er mange; man kan la ungene reise med bussen i stedet for at foreldrene kjører til stranda, venner, shopping og andre aktiviteter. Reis til Charlottenberg i sør, til Os i nord, eller bruk bybusstilbudet i Hamar, Elverum og Kongsvinger for å oppleve det som skjer i disse regionen – her er det mange muligheter.

Publisert 03.07.2018
Gardtassing i Solørjpg

Opplev natur, kultur, tradisjoner og identitet i Solør bygdene!

Les mer om hva som skjer, hvor det skjer og når det skjer her!

Publisert 03.07.2018

PRESSEMELDING:

Fint vær gjør at skogbrannfaren har økt, og er nå meget stor Østafjells igjen. En kombinasjon med høye temperaturer, til dels mye vind og lite nedbør i sikte, gjør at Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS (MHBR) og Åmot brann- og redningsvesen gjeninnfører totalforbudet mot bruk av alle typer ild i våre kommuner. Forbudet gjelder også faste bål- og grillplasser og bruk av engangsgrill.