Publisert 25.03.2019

April er like rundt hjørnet, og med det ønsker Frisklivssentralen i Solør å utfordre alle innbyggere i Åsnes og Våler kommune til deltakelse i vår lokale Dine30-kampanje. Målet med kampanjen er å synliggjøre hvordan man kan oppnå mye med enkle grep i hverdagen. Hvem har sagt at du bruke treningstøy for å holde deg i form? Hver bevegelse teller, det er 30 minutter som gjelder!

Publisert 22.03.2019

Landbrukskontoret for Våler og Åsnes har i samarbeid med Visit Elverum-regionen AS og Elverum kommune gjennomført et forprosjekt for å se på muligheter for å videreutvikle Kynnavassdraget til en helhetlig reiselivsopplevelse.

Invitasjon til møte (PDF, 179 kB)

Publisert 21.03.2019

Du kan nå søke om sosialhjelp digitalt i vår kommune. Den nye løsningen gjør at du kan søke hjemmefra hele døgnet på pc, mobil eller nettbrett.

For å søke sosialhjelp digitalt, må du logge seg inn på «Ditt NAV» på nav.no med BankID eller andre sikkerhetsløsninger som Buypass eller Comfides.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til utfyllingen, kan du ringe NAV Kontaktsenter på 55 55 33 33 og få veiledning over telefon. Du kan også få hjelp på NAV-kontoret i åpningstiden. Hvis du av ulike årsaker ikke kan eller ønsker å benytte deg av den digitale søknaden om sosialhjelp, kan fortsatt møte opp på NAV-kontoret eller bruke papirsøknad.

Mer informasjon

På menyen på nav.no under sosiale tjenester og økonomisk sosialhjelp finner du mer informasjon. Veiviser økonomisk sosialhjelp nav.no

Publisert 20.03.2019

I forbindelse med utsending av kommunale faktura, har det kommet en del spørsmål i forbindelse med Vipps. Her finner du en forklaring og veiledning for ikke å få dine faktura inn i Vipps.

Publisert 13.03.2019

Søknad om jaktrett på elg i perioden 2019-2021 må sendes innen 01. april 2019. Kun jaktlag kan søke. Innenbygds jaktlag har fortrinnsrett.