Status vaksinering uke 9/10 Våler og Åsnes

Våler får tildelt 100  doser AstraZeneca i uke 9 og 10 til helsepersonell og innbyggere i risikogruppe 5 (55-64år med underliggende sykdom/tilstand

Åsnes:

Vi har revaksinert de som fikk Pfizer vaksine i uke 6 (120 stk.+ 12 nye), samt noen få nye denne uken ved Åsnes legesenter. I tillegg har vi vaksinert 100 helsepersonell med AstraZeneca vaksinen i Rådhuskinoen.

Åsnes har denne uken også startet opp med vaksinering av innbyggere i risikogruppe 5 (55-64 år med underliggende sykdom/tilstand. I samarbeid med Våler, skal 15 stk. av denne gruppen få sin vaksine i kommunelokalet i Våler denne uken, samt neste uke. AstraZeneca er en vaksine som ikke er godkjent for personer over 65 år.

Vi vil fortsette å vaksinere resten av helsepersonell og flere fra risikogruppe 5 i uke 10, da vi også vil få 100 doser AstraZeneca til uka. Dette vil foregå ved Rådhuskinoen.

I tillegg revaksinerer vi med Pfizer, samt at vi får ca. 15 nye doser av denne vaksinen til uka. Det er da innbyggere i gruppe 3 som vil bli kontaktet (alder 75- 84 år). Det er på grunn av lite doser Pfizer det går sakte fremover med de over 65 år.

Våler:

Våler har også revaksinert de som fikk Pfizer i uke 6 (60 stk. + 6 nye), samt planlagt for vaksinering av helsepersonell og innbyggere i gruppe 5 med AstraZeneca torsdag denne uken, og tirsdag i neste uke ved kommunelokalet. Våler får også tildelt 100  doser AstraZeneca i uke 9 og 10 til helsepersonell og innbyggere i risikogruppe 5 (55-64år med underliggende sykdom/tilstand AstraZeneca er en vaksine som ikke er godkjent for personer over 65 år.

Pfizer kommer kun til revaksinering også i uke 10 for Våler men noen få nye doser.