Karttjenester

Deler av Våler kommunes kartløsning er tilgjengelig på internett for publikum.

Digitale kart
Første gangen du er innom siden får du beskjed om å laste ned og installere en "plugin". Bare følg instruksjonene du etterhvert får opp på skjermen. Kartet synes kanskje umiddelbart litt vanskelig å bruke, men det er forsåvidt ikke så mange knapper du som bruker trenger å bli kjent med. Trykket du på "?" oppe på meny-/verktøylinje, så får du opp en brukerveiledning. Deler av denne finner du i fil under her. 

 

Våler kommune tilbyr også en nettbasert tjeneste for salg av digitale kartdata. Dette gjøres via en selvbetjent bestillingsmodul for kjøp av kart i Infoland®. Se egen artikkel.

 

Geoinnsyn
Geoinnsyn er en forenklet innsynsløsning med kommunale kartdata som fungerer på pc, nettbrett og smarttelefon. Ingen installasjon, bare en enkel url: http://kart.esol.no/geoinnsyn. Løsningen skal være intuitiv å bruke.

 

 

Plandialog

 

 

 

Hvis du ikke er ute etter for mye detaljer, kan du bruke vår spesialtilpassning av Google maps. Linker under "Kart" til høyre. Her er en del sentrale plasser og offentlige/private kontorer og servicetilbud markert på kartet. I disse kartene kan du zoome og panorere som du vil. 

 

 

Lykke til!