Nyheter
Publisert 05.07.2018

Våler kommune må fortsatt be innbyggerne om å begrense vannforbruket. Gjenfyllingsgraden i høydebassengene er fortsatt lav, så for å beholde vannberedskapen må spesielt hagevanning med vannspreder og slange unngås.

Publisert 04.07.2018

I hele juli kan man reise for kun 10 kroner på alle våre linjer i hele fylket. Dette håper vi er et tilbud som mange vil benytte seg av. Mulighetene er mange; man kan la ungene reise med bussen i stedet for at foreldrene kjører til stranda, venner, shopping og andre aktiviteter. Reis til Charlottenberg i sør, til Os i nord, eller bruk bybusstilbudet i Hamar, Elverum og Kongsvinger for å oppleve det som skjer i disse regionen – her er det mange muligheter.

Publisert 03.07.2018
Mann og liten gutt lang skogssti

Opplev natur, kultur, tradisjoner og identitet i Solør bygdene!

Les mer om hva som skjer, hvor det skjer og når det skjer her!

Publisert 03.07.2018

PRESSEMELDING:

Fint vær gjør at skogbrannfaren har økt, og er nå meget stor Østafjells igjen. En kombinasjon med høye temperaturer, til dels mye vind og lite nedbør i sikte, gjør at Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS (MHBR) og Åmot brann- og redningsvesen gjeninnfører totalforbudet mot bruk av alle typer ild i våre kommuner. Forbudet gjelder også faste bål- og grillplasser og bruk av engangsgrill.

 

Publisert 28.06.2018

Vi minner om at samtlige fakturaer og kreditnotaer skal sendes elektronisk på EHF- format. I henhold til forskrift om IT-standarder i offentlig forvaltning, § 10 jfr. § 12, plikter kommunene fra 01.01.15 å ta imot faktura og kreditnota på standarden Elektronisk handels-format (EHF).