Lev landlig med kort vei til byer og større tettssteder

Glomma - Klikk for stort bilde Vakre Våler kommune ligger sentralt plassert, nært til  Finnskogens mystikk og det urbane liv på Elverum og Hamar. Det er bare 1.5 time til Gardermoen og Sverige er enda nærmere. Her kan du både oppleve villmark med ulv og bjørn, og nyte cafèlivet.

Det er trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge, med et rikt fritidstilbud og kulturliv. Kommunen har fire barnehager ( to kommunale og to private) og har under planlegging ny skole ( 1-10) og aktivitetshus med svømmehall, bibliotek m.m.

Her kan du og din familie velge både nærhet og livskvalitet OG et interessant arbeidsmarked i og tett på kommunen.

Og : her får du mye bolig for pengene !

Ble du nysgjerrig på hva Våler kommune kan tilby deg ? Ta kontakt med ordfører Lise Berger Svenkerud , mobil 913 994 19, e-post : lise@vis.kommune.no  eller rådmann Eyvind Alnæs, mobil 482 26 313, e-post: ea@vis.kommune.no.