Næringsnytt desember 2018: Tre nye i Våler

Investeringslysten fortsetter i Våler. I november og desember 2018 har tre bedrifter etablert ny virksomhet! Under ser du videointervju med Henning Nyberg, Roar Jansrud og John Skrødahl, 

På Braskereidfoss har John Skrødahl og Hans Skrødahl åpnet ny flott Joker-butikk og Roar Jansrud har etablert bedrift med produksjon og salg av dekor-artikler. I Våler sentrum har Henning Nyberg etablert ny bilforretning. De nye bedriftene og satsningene er en veldig sterk og hyggelig bekreftelse på at det er stor investeringsvilje i Våler. 

Våler-samfunnet trenger gründere som John, Roar og Henning.  De er selvstendig næringsdrivende som viser vei. De satser, involverer seg i lokalsamfunnet og byr på seg selv. De tar risiko og legger ekstremt mye arbeid inn i utviklingen av bedriftene sine. De vet ikke hvordan 2019 og fremtiden blir med hensyn på salg og resultater, men de har en drivkraft og visjon som gjør at de satser på utvikling av egen bedrift. Vi gratulerer John, Roar og Henning med sine etableringer. Vi heier også på alle andre som driver egen virksomhet. Når bedriftene i Våler har suksess vil resten av Våler også kunne ha suksess.  

Heia Våler – og en riktig god jul!!

Videointervju med Henning Nyberg.

Videointervju med Roar Jansrud.

Videointervju John Skrødahl.