Nasjonal brannøvelse

Brannøvelse er viktig. Meld deg på og vær med i trekning av premier for kr. 50.000. Arrangør: Norsk Brannvernforening.

   

Rekordoppslutning også i 2014?

Siden første gang vi arrangerte Nasjonal brannøvelse i 2009, har vi hatt en formidabel økning i oppslutning hvert år. Sist år deltok totalt over 600.000 personer i brannøvelser over hele landet. Et fantastisk resultat! Blir vi enda flere i år? Et overveiende flertall av alle som har vært med tidligere, sier at det var nyttig å være med, og at brannøvelse er viktig. Vi satser derfor på å få med de som har vært med tidligere, men også mange nye. Vi håper du vil være med på å spre dette viktige budskapet. Når du melder deg på, kan du utfordre dine bekjente, ved å sende dette videre. Klikk på påmeldingsknappen under for å komme i gang.

Råd og veiledning
Om du trenger råd og veiledning til å planlegge og gjennomføre brannøvelse, får du dette underveis frem til selve kampanjeperioden i september 2014. Alle som melder seg på, må altså gjennomføre sin brannøvelse i løpet av september 2014. 

 

Store premier
Meld deg på, og vær med i trekningen om premier for 50.000,-. Alle som melder seg på og gjennomfører brannøvelse er med i trekningen av mange flotte premier til en samlet verdi av kr. 50.000,-. Vinnerne blir trukket i oktober 2014 og dette blir publisert på våre nettsider.

Om du ønsker mer informasjon, gode tips og filmsnutter om brannøvelser, klikk deg inn her:

 

» Brannøvelse i bedrift
» Brannøvelse i institusjon
» Brannøvelse i barnehage
» Brannøvelse i skole
» Brannøvelse i boligselskap
» Brannøvelse i hjemmet