Gratis høstferierafting i Trysil

Ungdom 13-18 år fra Trysil, Engerdal, Åmot, Stor-Elvdal, Elverum og Våler kan få være med. Påmeldingsfrist 15. september.

To gule gummibåter med folk nedover Elvestryk ne - Klikk for stort bildeLyst til å oppleve Trysilelva på en fresk måte? Bli med på rafting! Trysil kommune

 

Vi har satt av to dager til raftinga; torsdag 12. og fredag 13. oktober kl. 12.30-16.30. Ungdommene får låne nødvendig utstyr. Det er plass til 50 ungdommer per dag. Påmeldinga åpner mandag 21. august.

Programmet

Ungdommene som får plass, møter opp hos Trysilguidene i Velkomstvegen 31 i Trysilfjellet. Trysil kommune sørger for nødvendig transport i Trysil. De andre kommunene sørger for skyssen til og fra Trysil for sine deltakere. Etter raftinga blir det pølsegrilling. 

Påmelding

Ungdom i alderen 13-18 år fra de nevnte kommunene som har lyst på en fresk og litt våt dag i høstferien, melder seg på mellom 21. august og 15. september. Vi tildeler plasser i uke 39. Melder det seg flere enn 50 per dag, blir det loddtrekning om plassene. 

Gå til påmeldingsskjema

Arrangørene

Høstferieraftinga er et ledd i den regionale ungdomssatsinga 2023 som Sør-Østerdal interkommunalt politisk råd inviterer til i samarbeid med kommunene Trysil, Engerdal, Åmot, Stor-Elvdal, Elverum og Våler og Innlandet fylkeskommune.

Gratis rafting i Trysil i Høstferien 2023 - informasjonsflye (PDF, 177 kB)r