Flisa Convention 2014.

 Åpent arrangement for alle som ønsker å være med, helt uavhengig av medlemskap på Puls lørdag 29. mars 2014 kl. 10.00 - 17.00.

 Vi ønsker å samle inn penger til kreftsaken, nærmere bestemt 2 lokale saker.  Halvparten av pengen går til prosjektet til Ingvild Arnesen og Hildegun Kagnes, oppfølgin av kreftpasienter.  Den andre halvparten går til palliativ rommene på Åsnes sykehjem.  Engasjementet springer ut fra at vi mistet en kjær kollega og medmenneske våren 2013, Beate Hagen.  I samarbeid med samboeren til Beate, Jarle Kink, ble de lokale prosjektene utvalgt.

Det koster kr 250,- å være med oss på denne dagen.  Hele summen går uavkortet til prosjektene.  Grunnen til det er at alle instruktørene stiller GRATIS for oss, samt at Klubben AS og Puls Flisa deler på de administrative kostnadene denne dagen.

Påmelding finner du her: http://www.pulsflisa.no/no/flisa-convention. Her kan man lese om menneskene som er med å lage dagen for oss :-). Det er lagt opp til en bredt tilbud, her bør det være noe for alle og enhver.  Det er lavterskel tilbud som Yoga, foredrag og Slagerspinn.  Og det er høy puls og svette for de som liker det. 

Vi ønsker virkelig å gi tilbake til lokalsamfunnet vårt, og håper dere har lyst til å være med å dele denne dagen med oss :-). 

Med hilsen

Lisbeth Engemoen 
Senterleder 
Puls Flisa As
lisbet@pulsflisa.no
tlf. 62 95 69 00