Bli med på sommerens kuleste lesekampanje!

Sommerles2018 - Klikk for stort bilde Etter få dager har 40 % av barneskolebarna meldt seg på Sommerles. Lesekampanjen varer til 31. august, og de som går i 1. til 7. trinn (også de som begynner til høsten) kan delta på Sommerles 2018.

Våler hadde høyest deltakelse i Hedmark i 2016 og 2017, klarer vi det i år også? De siste årene har over 60 % av barneskolebarn vært med! Alle barn som klarer å komme i level 40 blir med i trekning på andre premier i tillegg til de andre premiene!

Sommerles er en lesekampanje laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med på Sommerles! I tillegg får barna som leser jevnlig i løpet av sommeren, opprettholdt leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen barn leser på fritiden uten noen ekstra motivasjon, men vi vet også at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved neste års skolestart. Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barnet deres til å være med på Sommerles. Sommerles er en flott lesekampanje uansett hvor dere skal feriere i sommer.

Ta turen innom www.sommerles.no for mer info  - eller besøk ditt bibliotek!

GOD SOMMER MED SOMMERLES 2018 fra Anne-Mette og Eva!