Nordhagen barnehage

Nordhagen barnehage ligger tett i tett med skog og gårdsbruk. Vi lever midt i et kulturlandskap som er typisk for Våler kommune. Rett utenfor porten har vi en gapahuk og et fint turområde. De dagene vi ikke går utenfor gjerdet har vi et stort uteområde innenfor hvor det er full aktivitet hele dagen.

Vi er en barnehage som ser på leken som en viktig inngangsport til å utvikle barns sosial kompetanse i et godt barnemiljø med vennskap og fellesskap i fokus.

Vi er voksne med lang og god erfaring med barn og deres behov. Vi vil bruke vår kompetanse og erfaring til å gjøre barnehagehverdagen så innholdsrik og utviklende som mulig for hvert enkelt barn. I tillegg ønsker vi i samarbeid med dere som foreldre å skape en trygg og glad hverdag for barna. Nordhagen barnehage skal gi barna kunnskap og omsorg slik at de vil se tilbake på tiden i barnehagen med glede og gode minner.

Åpningstid 06:45 - 16:30
Barnas alder 0-6 år
Antall plasser 42

 

Vil dere høre den riktige historien om Nordhagen barnehage?

Barnehagen vår sto ferdig da sola sto høyt på himmelen i 1992, og samme år flyttet mange små troll og tusser inn i bygget.

På TUSSEBO holder de aller minste TUSSENE til. På TROLLSTUA finner vi de litt større TROLLENE, og midt i hula heter det HULDERHEIMEN, og da veit dere vel resten.

Vi ligger selvfølgelig nær skogen, og rett uttafor hovedhula vår har vi en gapahuk. Der kan vi lage bålmat og smyge oss rundt i skogen. Om dere setter dere i denne skogen, godt skjult, i september hvert år, vil dere se den årlige trollfesten som alle i hula er med på. Ble du nysgjerrig nå?

Du er velkommen til et besøk, både videre innover i sida vår, og inn i hula vår på FÆSSA.