Da er det åpnet for større øving i større grupper <30 personer - ute og inne, forutsatt at øvingslokalet er stort nok til å gi tilstrekkelig avstand, som fortsatt er >2 m i alle retninger.

UDIR har laget en informasjonsvideo for voksne, og en for barn.

Våler kommune åpner alle barnehagene  onsdag 22.04.20. Åpningstid i private og kommunale barnehager vil være 8.00-14.30. I artikkelen finner du  info fra UDIR. I tilegg vil det komme informasjon fra lokale barnehager. 

Råd og støtte til barnehager under koronavirusutbruddet (covid-19) våren 2020.

– Vi har nå sammen fått kontroll på viruset, derfor kan vi åpne opp samfunnet litt etter litt. Vi skal gjøre det sammen, kontrollert og over tid, sier statsminister Erna Solberg.

(2. april) Helsedirektoratet åpner for at idretten kan trene organisert igjen, så lenge lagene opprettholder smittevernsreglene.

Alle eksamener for på 10. trinn og alle skriftlige eksamener for elever på videregående skole er avlyst. Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020.  Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses. 

Regjeringen har besluttet å videreføre de omfattende tiltakene som ble iverksatt 12. mars med visse justeringer til og med 13. april, for å slå ned koronaepidemien i Norge.

Flere brukerorganisasjoner utvider nå bemanningen for å besvare spørsmål fra personer med kroniske sykdommer per telefon.

Bønder, som er i isolasjon eller karantene grunnet covid-19, kan trygt stelle dyrene sine, men må følge de generelle hygienerådene, slik at de ikke smitter andre mennesker.