Viktige telefonnr

Teststasjon er åpen for drop in hver dag, unntatt lørdag. Åpningstider 09:00 - 12:00. NB! Husk personnummer - også på barn.  Dette må være klart når dere kommer, ellers vil det påvirke både tidsbruk i køen og sikkerheten ved registrering.

Mandag-fredag:
Koronatelefonen: 09:00 – 12:00  (Telefon 62 95 69 91) Stengt lørdag og søndag


Vaksinering: De som har ventet eller utsatt vaksineringen oppfordres til å ta kontakt eller møte opp på drop in onsdager kl 14:30 - 15:30 på gamle Vålbyen skole.

Telefoner:

62 95 69 91              

Koronatelefon for Solør er åpen mandag til fredag på dagtid 09:00 - 12:00. For spørsmål om vaksinering 10:00 - 12:00

62 42 41 70              

Våler legesenters telefon for nødvendig helsehjelp og fastlegekonsultasjon

815 55 015

HelseNorge sin informasjonstelefon, telefon for generell informasjon om korona og helseråd

116 117

Legevakt for nødvendig, akutt helsehjelp som ikke kan vente til neste dag

113  

Skal KUN kontaktes dersom det er akutt fare for liv og helse

Nytt smittetilfelle meldt i Våler.

Når myndighetenes råd og regler i hovedsak forsvinner, kan den enkelte velge selv hvilken risiko hun vil ta og hvilke tiltak hun vil praktisere. Avvikling av tiltak som nasjonale råd eller regler står ikke i veien for at enkeltpersoner kan velge høyere beskyttelsesnivå for seg selv. For eksempel kan de som ønsker større beskyttelse mot luftveisinfeksjoner, velge å holde mer avstand til andre og selv benytte munnbind.

Utvidet åpningstid og drop-in-test fra mandag 27. september.

Elev meldt smittet. Bra oppslutning om vaksinering av 12-15 åringene. Noen får tilbud om 3. vaksinedose. Drop-in-vaksinering onsdag 22. september.

Utvalgte grupper av fullvaksinerte som har alvorlig nedsatt immunforsvar, vil få tilbud om en 3. koronavaksine. Det er spesialisthelsetjenesten som definerer hvem som har så alvorlig nedsatt immunforsvar at de skal få tilbud en 3. vaksinedose etter anbefaling fra Folkehelseinstituttet.

Ingen positive hjemmetester på Videregående i dag. En ny smittet knyttet til arbeidsplass i Elverum.  Vaksinering av 12-15 åringene.

Det kom melding om to nye smittetilfeller på Solør Videregående skole avdeling Våler i går ettermiddag og kveld. Begge var i karantene allerede som nærkontakter.

De siste dagene har vi fått melding om tre smittetilfeller.

På to timer torsdag pakket 5 spreke pensjonister 525 hurtigtester til bruk ved utbrudd i skoler og barnehager. Tusen takk for rask og god hjelp! Nå har vi en liten buffer til eventuelle utbrudd i kommunen. 

Alle hurtigtester negative.